Η παράσταση που έσπασε τα ταμεία στο Athens Comedy Festival κι εξέπληξε το κοινό, έρχεται στο Θέατρο Ελιάρτ. Το "Science + Comedy" είναι ο απόλυτος συνδυασμός επιστήμης και κωμωδίας. Όλο τον Οκτώβριο έχετε τη δυνατότητα να δείτε έμπειρους κωμικούς και ταλαντούχους επιστήμονες να επιστρατεύουν το χιούμορ τους στην υπηρεσία της γνώσης.

Ο Δημήτρης Δούκογλου παρουσιάζει μερικούς από τους καλύτερους αντιπρόσωπους της επικοινωνίας της επιστήμης στην Ελλάδα. Στο πρώτο μισό της παράστασης, κάνουν stand up comedy με επιστημονική θεματολογία. Στο δεύτερο μέρος, απαντούν όλοι μαζί σε απορίες του κοινού. Όποιος δε γνωρίζει τη σωστή απάντηση, έχει χρέος να βγάλει από το μυαλό του επιστημονικοφανή ψέματα.

Οι συντελεστές έχουν κάνει παραστάσεις σε ολόκληρη την χώρα (αλλά και στο εξωτερικό), έχουν πολλαπλές συμμετοχές στο Athens Science Festival, στο Athens Comedy Festival, τη Βραδιά του Ερευνητή αλλά και στο ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ "Science Reactors". Όλοι μαζί, ετοίμασαν μια σειρά παραστάσεων που δε θα σας κάνει μόνο να γελάσετε, αλλά θα σας μάθει και κάτι!

Συμμετέχουν (διαφορετικοί κάθε βραδιά):

Που: Θέατρο Ελιάρτ, Κωνσταντινουπόλεως 127

Πότε: Κάθε Παρασκευή του Οκτώβρη εκτός αν πάρει παράταση. Από εσάς εξαρτάται.

Πόσο: 10€ κανονικό 8€ ανέργων/φοιτητικό

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2103477677, 6973286960

Σχεδιασμός αφίσας: Γιάννης Ρούσσος

Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Μάιο του 2018 στο Athens Comedy Festival και συμμετείχαν:

Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Δούκογλου

[back]